skip to Main Content

De kantoortuin in coronatijd

  • blog

Veilig werken in een kantooromgeving

In de afgelopen jaren is de manier van werken in een kantoortuin flink veranderd. Zo wordt de ruimte op een andere manier gebruikt, en zitten we met steeds meer mensen bij elkaar. Helaas is het vanwege het coronavirus niet meer mogelijk om met zijn allen in een kantoortuin te gaan werken. Maar hoe dan wel? Ons assortiment tafelschermen kan hierbij uitkomst bieden. In dit blog geven wij u meer informatie over het veilig werken in een kantoortuin in coronatijd.

De geschiedenis van de kantoortuin

In de jaren 50 werd de kantoortuin in Duitsland voor het eerst geïntroduceerd. Sinds de jaren 70 zien we de kantoortuin ook in andere landen in west-Europa populair worden. Een kantoortuin moet ervoor zorgen dat de samenwerking tussen de medewerkers laagdrempeliger wordt en dat de productiviteit verhoogd. Door de huidige coronacrisis zijn in de meeste kantoortuinen echter 6 op de 10 werkplekken onbruikbaar geworden vanwege de anderhalve meter afstand die er tussen de werknemers bewaard dient te worden.

Tips om coronaproof te werken in een kantoortuin

kantoortuin coronatijdNatuurlijk is thuiswerken de meest veilige optie wanneer het gaat om verspreiding van het coronavirus. Is dat binnen uw bedrijf niet mogelijk, of wil een aantal van uw werknemers toch graag naar kantoor komen? Wij zetten een aantal tips voor u op een rij:

  • Plaats tafelschermen tussen de verschillende bureau’s
  • Ontsmet de werkplekken, toiletten en apparaten regelmatig
  • Vraag uw medewerkers om de handen regelmatig te wassen en desinfecteren
  • Zorg dat er ook in de pauze anderhalve meter afstand wordt gehouden en vergader zoveel mogelijk digitaal
  • Hanteer een vaste looproute

Corona Tafel Schermen bestellen

Wilt u graag de veiligheid van uw werknemers waarborgen en hen coronaproof laten werken in een kantoortuin? Dan kunt u tafelschermen bestellen bij Corona Tafel Schermen. U kunt deze tafelschermen zelfs laten bedrukken met uw eigen bedrijfslogo! Zo zijn de schermen niet alleen veilig, maar zorgen ze ook voor een mooie uitstraling. U bestelt onze schermen eenvoudig online via onze site. Heeft u nog vragen, of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via het formulier hier op de site, wij komen dan zo snel mogelijk bij u terug. U kunt ook bellen naar 035-6956000 of een mail sturen naar sales@zintuig.nl. Door middel van onze tafelschermen maakt u uw kantoortuin coronaproof!

Back To Top