skip to Main Content

Veilig op kantoor werken in coronatijd

Cornona tafelscherm biedt extra bescherming

Ook al worden de coronamaatregelen steeds meer versoepeld. Het lijkt er toch op dat er aan werken op kantoor, school en horeca nog wel enige tijd restricties verbonden blijven. Over het algemeen werken we vrijwel overal met (te) veel mensen in een ruimte en (te) dicht bij elkaar. De kans op het overdragen van een virus is daarbij best groot. Er wordt op een werkdag veel gehoest en geniest. En hoewel, veelal onschuldig, nemen we liever geen enkel risico nu weten wat de gevolgen van een corona besmetting zijn. Een corona tafelscherm voor op kantoor biedt extra zekerheid en is een flexibele en voordelige oplossing die snel leverbaar is, kies daarom ook voor een tafelscherm zodat je veilig op kantoor kan werken.

 

Scherm – Kartonnen tussenschot Hoog

Veilig gevoel van tafelschermen

Vanwege het Coronavirus zoekt iedereen naar handige oplossingen voor kantoor, school en restaurant en terras. Zelfs bij anderhalve meter afstand heb je geen enkele garantie, maar voelt een extra scherm voor op kantoor gewoon wel extra veilig. Want je wilt toch dat iedereen zoveel mogelijk weer op kantoor kan komen werken. En ook als in de herfst de ‘gewone huis-tuin-en-keuken-virussen’ weer om de hoek komen kijken, is het een prettig idee als er tafelschermen tussen de werkplekken staan. Baat het niet, schaadt het niet!

Tafelscherm: normaal in een Corona-samenleving

Hoe we het tafelscherm ook noemen; spiekscherm, kuchscherm, spatscherm, corona scherm of afscheidingsscherm: het komt allemaal op hetzelfde neer. Het is een tijdelijke en flexibele afscheiding tussen mensen, naast of tegenover elkaar, aan een tafel. Een scherm dat helpt bij corona preventie.

Handzaam, eenvoudig in het gebruik

Het tafelscherm voor op kantoor is handzaam en zeer eenvoudig in het gebruik . Bovendien kun je er een leuke afdruk op maken van bijvoorbeeld een foto, een bedrijfslogo of een slogan die past bij de organisatie of een afdeling binnen de organisatie. Zo is een tafelscherm niet alleen veilig, maar zeker ook leuk om naar te kijken. Maak van de nood met een deugd met een tafelscherm voor op kantoor.

Interesse in tafelscherm voor op kantoor?

Wil je ook veilig op kantoor werken of meer weten over een tafelscherm voor op kantoor. Neem contact met ons op voor meer informatie, een offerte of het maken van een afspraak. Dat kan via het contactformulier op de website, of bel ons op 035 69 56 000. Mailen kan ook:  sales@zintuig.nl

Back To Top